Laatu

Liukkauden ei tarvitse olla vain mielipide tai tuntuma. Olemme mittauttaneet liukkaudenpoiston toimivuuden ulkopuolisella asiantuntijalla, Työterveyslaitoksella. Lisäksi meillä on käytössä Tortus II-kitkamittari. Halutessasi liukkaus voi olla myös lukuja!

Mutta kokemus osoittaa, että paras mittari liukkaudelle on kuitenkin oma jalka! Jos jalka ei pidä, silloin on liukasta.

Meille tärkeintä on, että liukkaudenpoistokäsittely onnistuu, tavasta riippumatta ja loppukäyttäjä on tyytyväinen. Laatumallissamme on useita toimintamalleja eri palveluille, joilla haluamme varmistua onnistuneesta käsittelystä.

TYÖTERVEYSLAITOS

Slip Safety Finland Oy on testauttanut tuotteitaan ulkopuolisella alan ammattilaisella. Työterveyslaitoksen fysiikan osasto totesi mittauksissaan käsittelyn positiiviset vaikutukset testattavien pintojen kitkaominaisuuksiin. Katso linkistä lisää.

Katso tästä TESTAUSRAPORTTI

SLIP SAFETY™ KITKAMITTAUS

Liukkaus ei ole enää vain käsite, se voi olla myös lukuja. Kitkakerroin on mitattavissa ja silloin saat lattian pitävyydelle luvun.

Mittausta on käytetty pääasiassa liukkaudenpoistokäsittelyjen ennen-jälkeen-mittauksiin, seurannassa lattiapintojen liukkauden kehittymisessä, mutta myös muutamia ennaltaehkäiseviä sekä varmentavia mittauksia on suoritettu.

Teemme kitkamittaukset Tortus II-kitkamittarilla ja mittauksesta toimitamme kirjallisen raportin selostuksineen ja valokuvineen.

Katso tästä malli KITKAMITTAUS- JA KÄSITTELYRAPORTISTA

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTTEET

Täydelliset käyttöturvallisuustiedotteet tuotteillemme löydät täältä:
LILAKI® Liukkaudenpoisto
Lilaki® Wash

Ota yhteyttä, ratkaistaan yhdessä lattian liukkauteen liittyvä ongelmasi!