Yritys

Olemme erikoistuneet laatta- ja kivilattioiden liukkaudenpoistoon ja toimineet tällä alalla jo vuodesta 2006. Voimme sanoa, että yrityksemme on tässä hyvä.

Yritys sai alkunsa, kun huomasimme, että lattioiden liukkaus kosteissa tiloissa on hyvin yleistä, mutta alalla ei ollut toimijaa, jonka palveluun ja tulokseen voi luottaa.

Teemme laatta- ja kivilattioiden liukkaudenpoiston turvallisella mikrokarhennusmenetelmällä markkinoiden ainoana. Lattiaan ei jää pinnoitetta, se on näkymätön ja miellyttävän tuntuinen jalkapohjaan. Tämä on ratkaisu liukkaille laatta- ja kivipinnoille, kosteisiin tiloihin tai tiloihin mihin kertyy kosteutta sateen, lumen ja loskan mukana.

Olemme tähän asti tarjonneet liukkaudenpoistokäsittelyä yritys- ja julkisen puolen toimitiloille, mm. uimahalleihin ja kylpylöihin, yritysten eri tiloihin ja vastaaviin. Nyt olemme laajentaneet palvelumalliamme ja tuomme palvelumme kaikkien saataville.

Ehdottomasti paras valttimme on meidän ketteryys. Olemme pieni perheyritys ja pystymme toimimaan nopeasti ja palvelemaan tarpeen vaatimalla tavalla. Pienellä yrityksellä on pienet kiinteät kulut, joten hinnoittelu on kilpailukykyistä.

Meillä periaatteena on ”alilupaa ja ylitoimita”. Se toimii. Meidän sanaan voi luottaa, kannamme vastuuta työstämme ja haluamme olla siinä parhaita. Vaatimattomia sanoa, mutta kuka sen kissan hännän nostaa jos ei kissa itse. Ja jos tavoitteet on alhaalla, ei sitä paljoa pidemmälle pääse.

Nykyään on tarjolla monenlaisia helppoja leasing- ja eri sisältöisiä sopimuksia. Meillä on näkemys, että lattioiden liukkaudenhallinnassa seuranta ja varmennustyön voi tehdä omistaja tai palveluntarjoaja itse, siihen tarvitaan vain muutama konsti ja kotikutoinen kalenteriohjelma. Me myös annamme nämä konstit käyttöösi, näin voit ajoittain tehdä omaseurantaa ja  huolehtia tiloissa turvallisesta liikkumisesta. Toki meiltäkin saa juuri sellaisen sopimuksen sisältöineen kuin haluat.

Emme ole enää niin nuori yritys, mutta joka päivä tuntuu oppivan lisää tästä alasta. Siksi ymmärrämmekin, että meillä on palvelumalli, joka muuttuu tarpeen mukaiseksi joka päivä.

Ota yhteyttä, ratkaistaan yhdessä lattian liukkauteen liittyvä ongelmasi!